Our sustainabiliy approach

Onze benadering

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet

Bij Tarkett is onze benadering van duurzaamheid verweven met de manier waarop we zaken doen. Voor ons is dit geen aanvulling of iets om in gedachten te houden, het is de kern van onze dagelijkse besluitvorming. We hebben drie kerngebieden waar we ons op richten:

  • Een streven om een circulaire economie te creëren. Het sluit de cirkel van afval, behoudt de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet en beperkt de impact van de klimaatverandering.
  • Een streven om uitsluitend goede materialen te gebruiken. We onderwerpen ons aan strenge wetenschappelijke controles en bieden vergaande transparantie over onze producten.
  • Een toewijding aan uw gezondheid en welzijn. We willen gezondere binnenruimtes creëren met de hoogste normen voor binnenluchtkwaliteit.
     

Onze toewijding aan duurzaamheid heeft geleid tot hogere normen in onze branche, en tot het samenwerken met vooruitstrevende partners om innovatieve concepten en productietechnieken te implementeren. We doen dit omdat het belangrijk voor ons is en omdat we weten dat het belangrijk is voor u, onze klanten. We weten dat wanneer u voor een vloeroplossing kiest, gezondheid en duurzaamheid voorop staan. Daarom bieden we u niet alleen prachtige, hoogwaardige vloeren, maar ook gemoedsrust.

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.
Tarkett Human-Conscious Design®

Duurzaamheid implementeren

Duurzaamheid centraal stellen in ons bedrijf.

Ontdek ons CSR rapport 2022

Lees hier het rapport over Corporate Social & Environmental Responsibility (CSR) voor 2022.