Ontwikkelingen rondom de COVID-19 pandemie

Ontwikkelingen rondom de COVID-19 pandemie

Ontwikkelingen rondom de COVID-19 pandemie

We houden de Covid-19-situatie nauwlettend in de gaten, aangezien deze dagelijks en van land tot land evolueert. Onze focus is om onze klanten te ondersteunen en tegelijkertijd onze werknemers, onze klanten en partners te beschermen. We hebben veiligheids- en werkmaatregelen genomen in overeenstemming met de officiële aanbevelingen voor veiligheidsrichtlijnen en de lokale voorschriften van de autoriteiten.

Hoewel het aantal bezoeken aan onze klanten sterk is verminderd, blijven onze teams volledig gemobiliseerd om u te blijven dienen en aan uw behoeften te voldoen tijdens deze uitzonderlijke periode. Onze verkoop- en klantenserviceteams staan ​​aan uw zijde om u te ondersteunen bij uw projecten en samen de best mogelijke oplossingen voor iedereen te vinden. We nodigen u uit om per e-mail contact op te nemen op het volgende adres: orders.belux@tarkett.com (resilient) of customerservice.belux@tarkett.com (tapijt).

Wij wensen u en uw dierbaren een goede gezondheid toe in deze moeilijke tijd. Wij danken u voor uw vertrouwen en hernieuwen onze inzet om u te helpen bij de continuïteit van uw activiteiten.

Zo blijft u met ons contact!

Voor vragen over orders

Voor vragen over uw order neemt u contact op met de Klantendienst. U kunt ons bereiken per e-mail. Bij vragen over DESSO tapijt kunt u customerservice.belux@tarkett.com bereiken en bij vragen over Tarkett producten kunt u ons bereiken via orders.belux@tarkett.comUiteraard kan u onze Account Managers ook blijven contacteren op de gebruikelijke gsm-nummers.

Wilt u stalen bestellen?

Wij bieden u de mogelijkheid om gratis stalen van onze vloeren te bestellen. Ga naar de productpagina van de collectie waarvan u stalen wilt bestellen of zoek een bepaald artikel met onze zoekfunctie. 

Bekijk onze collecties in diverse ruimtes

Met onze Room Visualizer kunt u diverse ruimtes selecteren en bekijken wat de invloed is van de vloer op de omgeving. Na het selecteren van verschillende vloeropties kunt u vervolgens de favoriete opties downloaden als HD afbeelding. Bent u nog niet zeker van de beste vloerkeuze? U kunt tevens het scherm opsplitsen om diverse vloeren met elkaar te vergelijken in dezelfde ruimte.

Visualiseer uw vloerontwerp

Om uw vloerontwerp te creëren en te visualiseren kunnen onze floor designers u ondersteunen tijdens slechts een deel van het proces of van begin tot eind. Ook kan onze floor designer creatief met uw project meedenken en het project bezoeken voor extra achtergrondinformatie.

Bekijk onze referenties

Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt. We hebben projecten in diverse segmenten, waaronder ziekenhuizen, ouderenzorg, kantoren en onderwijs. Bekijk onze referenties voor inspiratie. U kunt filteren op producttype en sector.