Nieuwe gekleurde collectie vinylvloeren

Nieuwe gekleurde collectie vinylvloeren

Colour [noun]: The property possessed by an object of producing different sensations on the eye as a result of the way it reflects or emits light. (The Oxford Dictionary)


Kleur vormt de kern van de nieuwe heterogene vinyl vloer-, wand- en trapoplossingen die zijn ontworpen om de juiste binnensfeer te creëren: energiek en stimulerend of kalm en vredig, afhankelijk van waar de ruimte voor wordt gebruikt. Bekijk enkele van onze beste kleurencombinaties geïnspireerd door de nieuwste trends in interieurontwerp.

Zacht en comfortabel: Coral Peach

Coral Peach is een unieke mix van wit, geel en oranje, kleuren die goed samengaan met diepe kleuren zoals blauw of groen. Het is een kalmerende kleur die zachtheid geeft aan een interieur. Combineer het voor een elegantere en meer verfijnde touch met mintgroen of meer neutrale tinten.

Duik in Turquoise Blue

Turquoise Blue, een mix van blauw en groen, straalt rust en kalmte uit. Net als water, helpt Turquoise om stabiliteit en innerlijke rust te vinden. In combinatie met sprankelende kleurencombinaties van roze en geel, krijgen interieurs een perfecte balans tussen rust en energie.

Verlicht het interieur met Bright Yellow

Geel is de kleur van zonneschijn en optimisme. Geel is de meest heldere kleur in het kleurenspectrum en heeft een stimulerend en heilzaam effect op mensen. Combineer geel met lichtgrijs om het effect van geel in evenwicht te brengen met een neutralere kleur. Voeg een donkere kleur toe voor een meer verfijnde look.

voorgestelde collecties