Mijn Tarkett-account: alle diensten van Tarkett op één plek

Mijn Tarkett-account: alle diensten van Tarkett op één plek

Uw Tarkett account is uw persoonlijke online ruimte op de Tarkett.be website. Profiteer van talrijke diensten zoals het raadplegen van de beschikbaarheid van producten en de voorraadstatus*, uw bestelgeschiedenis*, het bestellen van stalen of zelfs uw opgeslagen documenten, en het online bestellen van uw producten*.

Log nu in of maak uw account aan om van deze diensten gebruik te maken.

*Deze service is alleen beschikbaar voor onze directe klanten.


Raadpleeg de voorraad en beschikbaarheid van producten 

Raadpleeg de voorraad en beschikbaarheid van al onze producten en accessoires, wanneer u maar wilt. Deze dienst is doorlopend en vanaf alle apparaten (computer, smartphone en tablet) beschikbaar. Met slechts enkele klikken bekijkt u realtime de voorraad en de geschatte verzend- en leverdatums.

NIEUW! Raadpleeg de voorraad van wel 150 artikelen op een rij!  Pas de filter 'producten op voorraad' direct vanaf de collectiepagina toe of klik hier om de voorradige artikelen te bekijken.

Bestel online  NIEUW!

U kunt nu al onze producten en accessoires online bestellen, met de garantie dat uw gebruikelijke contactpersoon bij de klantendienst uw bestelling met voorrang verwerkt. Voer in het veld voor 'opmerkingen' specifieke verzoeken in en wij doen de rest.

Bij het afrekenen verschijnen automatisch uw geregistreerde geldende tarieven.

Meer dan ooit staat Tarkett altijd en overal voor u klaar!

Raadpleeg de bestelstatus en -geschiedenis

Digitaliseren helpt om nieuwe manieren van werken te ontwikkelen, daar zijn we van overtuigd. Daarom volgt u al uw lopende en eerdere bestellingen met gemak op één enkele plek: uw Tarkett-account.

NIEUW! Traceerlink om de verzendstatus te raadplegen en downloadbare facturen

Bestel stalen

De mogelijkheid om onze vloermaterialen in het echt aan te raken en te zien is doorslaggevend om een goede keuze te maken. Daarom stuurt Tarkett u productstalen op als u dat wilt, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Blader door onze onlineproductcatalogus en klik op de knop om stalen aan te vragen. Ons team doet er alles aan om de stalen zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Zij zijn al overtuigd

Ik kijk altijd eerst op de website van Tarkett of het product voorradig is. Als ik meer informatie nodig heb, weet ik dat ik contact kan opnemen met mijn gebruikelijke contactpersoon bij Tarkett.

Partner Plaatser

We moeten snel kunnen reageren. Direct bestellen op de website is dus heel handig. Het proces verloopt vlot en is eenvoudig. Zelfs een computerleek kan ermee aan de slag!

Partner Distributeur

Dankzij de bestelgeschiedenis kan ik op elk moment de status van mijn bestellingen bekijken. Ik hoef de klantendienst niet te bellen voor snelle informatie.

Partner Plaatser

Hoe maakt u een account aan ?

Om uw account in een paar klikken aan te maken, volgt u deze stappen: 

1) Wanneer u op de Tarkett.be website voor professionals bent, klikt u op "aanmelden" rechtsboven in het scherm en vervolgens op "maak een account aan".

2) Vul vervolgens uw email adres in en de paar velden over uw professionele status.

3) Bevestig de aanmaak van uw account door te klikken op de link die u per e-mail is toegezonden.

U hebt nu toegang tot uw Tarkett account en de bijbehorende diensten*!


*Sommige diensten, zoals productbeschikbaarheid en ordergeschiedenis, zijn alleen beschikbaar voor onze directe klanten. Als u een bestaande klant bent, maar niet kunt inloggen, neem dan contact op met uw Tarkett Account Manager of vertegenwoordiger van de klantenservice. Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.