Our human to human approach

Onze beloften aan mens en planeet

Tarkett Human-Conscious Design®

Tarkett Human-Conscious Design® is onze belofte om de huidige en toekomstige generaties te steunen. Het doel is om vloerbekleding en sportvloeren te maken die goed zijn voor mens en planeet en om dat iedere dag te doen. Het is een holistische manier van zaken te doen, die ons in staat stelt om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en tegelijkertijd onze planeet te beschermen. Samen met onze partners leveren wij veilige en gezonde leefruimtes waarin mensen alles uit zichzelf kunnen halen. Dat doen we al meer dan 140 jaar – en daar zijn we trots op! In 1957 lanceerden we ons eerste op recyclage gerichte, circulaire initiatief. Al meer dan tien jaar scherpen wij de normen voor binnenluchtkwaliteit aan en onderzoeken en ontwerpen we de allerbeste oplossingen voor de meest uiteenlopende omgevingen. Bij ons staan mens en planeet centraal – en wij zijn vastbesloten dat te bewijzen, elke dag opnieuw, in lijn met onze drie beloften:

  • Grondige mensenkennis
  • Bewuste keuzes. Voor mens en planeet
  • Samen met u. Tijdens elke stap
     

 

Grondige mensenkennis

Om een positieve impact te hebben op het leven van mensen, nu en in de toekomst, moeten we beginnen met een grondig inzicht in de mensen die onze producten creëren, de mensen die erop vertrouwen en de mensen die voor ze zorgen. Wij vertrouwen op ons diep menselijk inzicht en zijn voortdurend in gesprek met onze klanten om ervoor te zorgen dat wij aan hun specifieke behoeften en verwachtingen voldoen.
Door initiatieven zoals ons Circles of Architects-netwerk en ons onderzoek naar mensen met dementie willen wij de behoeften en doelstellingen van onze klanten beter begrijpen, zodat we hieraan kunnen blijven voldoen en een betere klantervaring kunnen creëren.

Architects aanwezig bij ons circle of architects event.

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

Wat de mensheid en onze planeet betreft, gaat het één niet zonder het ander volgens ons. We zetten ons elke dag in om geweldige ruimtes te ontwerpen. Voor ons betekent dit dat we de normen voor binnenluchtkwaliteit overtreffen, gezonde materiaalnormen hanteren, onze koolstofvoetafdruk verkleinen en een circulaire economie creëren op basis van Cradle to Cradle®-principes. Het juiste doen, voor mens en planeet. Voor ons is dit niet iets wat we 'erbij doen' of waar we 'aan moeten denken'. Neen, het vormt de basis van al onze beslissingen. Wij richten ons op drie kerngebieden:

  • Wij zetten ons in voor een circulaire economie en pakken de klimaatverandering aan. Door de cirkel rond afval te sluiten, onze natuurlijke grondstoffen te beschermen en de klimaatverandering tegen te gaan.
  • Wij beloven dat we alleen goede materialen gebruiken. We laten onze producten wetenschappelijk testen en zijn volledig transparant over onze producten.
  • We zetten ons in voor uw gezondheid en welzijn. En we creëren gezondere binnenruimtes met de allerbeste binnenluchtkwaliteit.
Ontwerpers hanteren vinylvloeren naast een ReStart®-operator voor bigbags gevuld met gerecycleerd granulaat.

Met u. Tijdens elke stap.

Kwaliteit, vertrouwen en betrouwbaarheid – dat is hoe wij werken. Om elke ruimte perfect in te richten, werken we samen met onze partners voor projecten en residentiële toepassingen tijdens elke fase van de planning, het gebruik en de recyclage. We werken ook met plaatselijke dienstverlening die is afgestemd op de meeste uiteenlopende klanten en gemeenschappen waarmee wij verbinding tot stand brengen.

Tarkett Human-Conscious Design®