tapijttegelcollectie met organische structuren en pigmenten om een rustgevende werkplekatmosfeer te creëren

DESSO Grezzo Bloom en Vivid

De herstellende kracht van de natuur

De tapijttegelcollecties DESSO Grezzo Bloom en DESSO Grezzo Vivid zijn geïnspireerd op de organische schoonheid van natuurlijke structuren en rijke kleuren in de natuur. Beide halen ze de helende kracht van de natuur in huis en creëren zo een gevoel van kalmte.

Open kantoorruimte met kleurrijke Grezzo Bloome en Vivid tapijttegels

Elke tegel is uniek en bootst de ruige texturen, ingewikkelde patronen en levendige tinten na die men in de natuur aantreft. Gebruik ze om diepte en vloeiende bewegingen toe te voegen aan grote vloeroppervlakken, of creëer een blijvende aantrekkingskracht in kleinere ruimtes.

DESSO Grezzo Bloom

door de natuur geïnspireerde tapijttegels DESSO Grezzo Bloom

Bloom is de essentie van de adembenemende schoonheid en levendigheid die men in de natuur aantreft, en brengt neutrale tinten tot leven. De rotsachtige, geribbelde textuur is ruw en onregelmatig en voegt diepte en beweging toe aan grote ruimtes

DESSO Grezzo Vivid

Kleurrijke tapijttegel DESSO Grezzo Vivid met een organisch patroon voor een mooi interieur

Vivid is net zo energiek en heeft een bijpassend kleurenpalet en een op de natuur geïnspireerd ontwerp. Maar waar Bloom de Grezzo-collectie een zachtere uitstraling geeft, voegt Vivid helderheid en stijlvolle accenten toe, perfect om een verfijnde afwerking te creëren in verschillende werkruimtes.

Creatieve Vrijheid

Grezzo Bloom & Vivid gaan uitstekend samen. Deze collectie vormt een aanvulling op de bestaande DESSO Grezzo-collectie en biedt nog meer creatieve ontwerpvrijheid bij de inrichting van de binnenruimte.

DESSO Grezzo Bloom

DESSO Grezzo Bloom is de essentie van de adembenemende schoonheid en levendigheid die men in de natuur aantreft, en brengt neutrale tinten tot leven.

DESSO Grezzo Vivid

DESSO Grezzo Vivid tapijttegelcollecie voegt helderheid en stijlvolle accenten toe aan de werkruimte, perfect om een verfijnde afwerking te creëren.

DESSO Grezzo

DESSO Grezzo viert de pure, ongerepte schoonheid van 's werelds natuurlijke rotslandschappen en ondersteunt Tarketts voortdurende inzet om de kwetsbare natuurlijke hulpbronnen van de planeet te beschermen.

Rijke kleuren die de natuur weerspiegelen

rijk kleurenpalet DESSO Grezzo Bloom en Vivid voor organische interieurontwerpen

Image Gallery