DESSO Fuse Landscape tapijttegels voor de werkplek

DESSO Fuse Landscape

Een reis door kleur

De collectie Fuse Landscape ziet binnenruimtes als kleurrijke velden, waarbij vloeiende overgangen flexibele en multifunctionele werkomgevingen creëren. De complementaire kleuren en texturen smelten organisch in elkaar en creëren prachtige ruimtes waarin beter en natuurlijker gewerkt kan worden. 

Natuurlijke overgangen

Onze kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en onze kleuren lopen vloeiend in elkaar over. Hierdoor kunt u flexibiliteit inbouwen in elk vloerontwerp en ruimtes creëren met een zachte textuur die doen denken aan verschillende landschappen, stemmingen en seizoenen. Deze kantoren nodigen uit en zijn voelbaar. Ze gaan hand in hand met de natuur, en met ons menszijn.

DESSO Fuse Landscape nature-inspired carpet tile collection

Een circulair traject

Leren van de natuur wil zeggen leren van de prachtig circulaire systemen die bestaan in de natuur om ons heen. Bij Tarkett draait ons circulaire traject om de schoonheid van de gebruikte en hergebruikte materialen die in onze producten worden verwerkt, de innovatieve productieprocessen en de wetenschap dat we actief bezig zijn met het verminderen van afval en broeikasgassen. 

Desso Fuse Landscape a carpet tile collection for workplace

Onze circulaire CO2-voetafdruk

Bij Tarkett werken we niet langer met lineaire take-make-waste-modellen, zodat alles wat wordt gemaakt, opnieuw wordt gebruikt.
 
Als enige tapijttegelfabrikant met een circulair, gesloten kringlooprecyclingsysteem beperken we het gebruik van nieuwe grondstoffen voor nieuwe producten en vermijden we veelvoorkomende opties die CO2 uitstoten, zoals verbranden en storten aan het einde van de levensduur van het product. Dit leidt tot tapijttegels met een uitzonderlijk lage circulaire CO2-voetafdruk. Een voetafdruk die we voortdurend proberen te verkleinen.

Het kantoor ontwerpen als landschap

Flexibele, aanpasbare kantoren zijn het nieuwe normaal, waarbij de ruimtes voldoen aan meerdere behoeften, persoonlijkheden en manieren van werken. De Fuse Landscape-tapijttegels maken het gemakkelijk om hybride ruimtes in te richten en aan te geven waar men kan samenkomen of geconcentreerd kan werken. Doordachte, veranderende kleurentransities maken naadloos duidelijk waar één zone eindigt en de andere begint.

DESSO Fuse

De collectie Fuse Landscape ziet binnenruimtes als kleurrijke velden, waarbij vloeiende overgangen flexibele en multifunctionele werkomgevingen creëren. Kleuren en texturen vullen elkaar aan en wisselen elkaar organisch af. Dit creëert prachtige ruimtes waarin beter en natuurlijker kan worden gewerkt.

DESSO Fields

DESSO Fields is een gestructureerde tapijttegel die de typische uitstraling heeft van handgeweven textiel. De grotere en onregelmatige lussen helpen bij het creëren van een zeer tactiele vloerbedekking die elke ruimte warm en gastvrij maakt.

Kleurenpalet

Met het op elkaar afgestemde kleurenpalet van Fuse en Fields kunt u een passend en expressief statement maken op de werkvloer.

Fuse landscape carpet tile collection colour range

Gallerij

* Volgens de Environmental Product Declaration (EPD) S-P-08559 - Fuse and Fields, extern geverifieerd door Bureau Veritas, gebaseerd op de totale CO2-voetafdruk (modules A-D) met een gesloten circulair recyclingscenario.