DESSO tapijt vloerkledencollecties

DESSO tapijt vloerkledencollecties

Vloerkleden zijn een geweldige manier om een zone in een grotere ruimte te maken, of om bepaalde gebieden intiemer te maken. Ook bouwen ze de brug tussen harde en veerkrachtige vloeren en hebben ze een positief effect op de akoestiek. Daarnaast geven ze een extra gevoel van warmte en comfort.

Met de constant evoluerende trends in de hospitality industrie heeft u flexibele en slimme oplossingen nodig die bijdragen aan het creëren van unieke ervaringen. Ook op de werkplek zien we een groeiende trend om het comfort van thuis naar kantoor te brengen.

Pas aan uw stijl aan

Naast een groot aantal designs en kleuren zijn de DESSO-vloerkleden beschikbaar in verschillende maten en sterke geometrische vormen, zoals cirkels, driehoeken, rechthoeken en zeshoeken, zodat u altijd de perfecte vorm voor uw ontwerpproject kunt creëren.

Mogelijkheden voor afwerking

Blind banderen

Voor een perfecte finish kunnen de vloerkleden worden afgewerkt met bijpassende katoenen blinde bandering.

Linnen banderen

Om een luxueuser effect te krijgen, kunnen de vloerkleden worden afgewerkt met een 5 cm brede linnen gekleurde bandering voor een naadloze afwerking

Festoneren

De meest traditionele afwerkingsmethode is festoneren, waarbij de kleur van het vloerkleed past bij de kleur van de rand. Alle vloerkleden zijn standaard voorzien van een bijpassende garenrand.

Alle vloerkleden zijn standaard voorzien van een beschermende anti-slip rug

De collectie

DESSO Sense of Marble

Marmer is bij uitstek geschikt om luxe uit te stralen in elk interieur. De DESSO Sense of Marble collectie viert de klassieke uitstraling van marmer, in unieke combinatie met de warmte en het comfort van zacht tapijt.

DESSO&Ex

Deze collectie is ontworpen samen met Ex Interiors en moedigt aan om speelse thema's te creëren om de aandacht te vestigen op, of juist contrasten te maken met belangrijke elementen in een ruimte. Neutrale tintverschuivingen en een spectrum van patronen brengt een aantal verschillende kleurgroepen tot leven.

DESSO Vintage

Deze collectie bestaat uit ton-sur-ton tinten die een klassiek, natuurlijk gevoel oproepen. Er zijn patronen in verschillende kleuren waarmee spannende contrasten kunnen worden gecreëerd, een perfecte blikvanger in een industrieel of modern interieur.

DESSO Denim

Robuust en verweerd, duurzaam en comfortabel, de DESSO Denim geeft een stoere jeanslook aan ieder interieur. Verkrijgbaar in verschillende structuren, van verweerde, versleten jeans tot pure indigo. Gemaakt van gerecyclede ECONYL®-garens uit oude visnetten die uit de oceaan zijn gewonnen.

 

DESSO Patterns & Shades

Het vervaagde klassieke ontwerp van de Patterns collectie creëert een luxe vintage look en kan perfect worden gecombineerd met het Shades-patroon dat doet denken aan verweerd beton.

Afbeeldingengalerij