DESSO Human Fascination tapijttegels - take the world inside!
DESSO Human Fascination tapijttegels - take the world inside!

Stap op massieve rotsen, verdwaal in een bloemenveld, verwonder je over een berg en leer van oude veldlijnen tot aan de horizon. DESSO Human Fascination tapijttegels brengen de wereld naar binnen.

Wilde, natuurlijke landschappen fascineren en inspireren ons. We willen bij ze zijn, ze voelen, zo ontdekken in een eindeloze zoektocht om onze natuur te begrijpen. We voelen ook een dringende behoefte om ze te beschermen, ze te ontdekken, onze natuurlijke bronnen te behouden en ze te gebruiken en hergebruiken om gezonde binnenomgevingen te creëren.

Human Fascination is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie van Tarkett en eert niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de kwetsbaarheid ervan. Van verraderlijke vulkanische omgevingen tot een levendig bloemenveld, de Human Fascination tapijttegels zijn ontworpen om de schoonheid van buiten, naar binnen te brengen.


In onze Arable, Breccia, Flores en Granite tapijttegels resoneren de vormen en kleuren van onze natuur en zijn ontworpen met de schoonheid en kwetsbaarheid van onze planeet in gedachten. Geproduceerd volgens de Cradle to Cradle principes en gebruik makend van duurzame, herbruikbare materialen. Zo omarmt de Human Fascination collectie onze natuur.

Granite

Voel de sensatie van de ruwe onvoorspelbare texturen van de vulkanische aarde en haal de sensatie van het ongetemde landschap je interieur binnen met de DESSO Granite-tapijttegelcollectie. 

Breccia

Ruik de zilte oceaanlucht met de DESSO Breccia-tapijttegelcollectie. Breccia combineert de kracht en duurzaamheid van echt marmer met de vormen en patronen van door de zee gevormde rotsen en zorgt voor een fris en revitaliserend welkom in elk interieur.

Arable

Luister naar de verhalen verteld door onze aarde met de DESSO Arable-tapijttegels, met eeuwenoude veldlijnen en zonovergoten agrarische landschappen als inspiratiebron.  

Flores

Bewonder het kaleidoscoop van bloemen en planten met DESSO Flores-tapijttegelcollectie. Flores vertegenwoordigen de rijke diversiteit van de flora van onze planeet en zorgen dankzij de combinatie van gedempte tinten en expressieve, felle kleuren voor leven en energie in uw binnenruimte.

Bekijk hier de inspiratie achter de collectie

voorgestelde collecties
Gerelateerde artikelen
Human Fascination carpet tiles - take the world inside!
DESSO Human Fascination tapijttegels - take the world inside!

Human Fascination is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie van Tarkett en eert niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de kwetsbaarheid ervan.

DESSO Human Fascination : Granite tapijttegels
DESSO Human Fascination: Granite

Onze DESSO Granite tapijjttegels hebben een gelijkenis met de ruwe en onvoorspelbare texturen van een vulkanische aarde. Ontdek de volledgie collectie en raak geÏnspireerd door de ongekende schoonheid

Tarkett DESSO Human Fascination Breccia tapijttegels
DESSO Human Fascination: Breccia

Ontdek onze DESSO Breccia collectieL een frisse en energierijke tapijttegel, geïnspireerd door de kracht en duurzaamheid van marmer en ruige rotsen. Raak gefascineerd door de natuur.

Tarkett DESSO Human Fascination Arable tapijttegels
DESSO Human Fascination: Arable

Raak geïnspireerd door het deel van de wereld waar natuurljike landschappen en menselijke interventie samenkomen. Ontdek onze DESSO Arable collectie en neem een kijk in de toekomst.

DESSO Human Fascination: Flores tapijttegels
DESSO Human Fascination: Flores

Ontdek de rijke diversiteit van de flora van onze planeet met onze DESSO Flores tapijttegel collectie. Als onderdeel van onze Human Fascination collectie brengt Flores leven en energie.