DESSO Human Fascination: Flores

DESSO Human Fascination: Flores

Als ik een plant aanraak, dwarrelen de pollen neer en een zachte bries voert ze mee naar een nieuw soort leven. Het wijst me er weer op, dat het mysterie van de natuur altijd net buiten handbereik is. De kleuren dansen voor mijn ogen, alle kleurschakeringen en tinten van onze natuurlijke wereld. Het is een caleidoscoop van inspiratie, kilometerslang, nieuwe ideeën, tot aan de horizon en wie weet wat daar nog achter ligt.

Als we praten over ontzag voor de natuur, illustreert de mysterieuze planten- en bloemenwereld dit gevoel bij uitstek. De DESSO Flores-tapijttegelcollectie stamt af van de verschillende bloemenvelden en de overvloedige plantenwereld. Zes veelkleurige tapijttegels vertegenwoordigen de rijke diversiteit van de flora van onze planeet en zorgen dankzij de combinatie van gedempte tinten en expressieve, felle kleuren voor leven en energie in uw binnenruimte. De driedimensionale tapijttegels doen denken aan impressionistische schilderijen en brengen lentevreugde tot uiting in een zorgvuldig samengesteld palet met levendige kleuren. Ze zeggen dat moeder natuur de beste ontwerper is en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn.

voorgestelde collecties
Gerelateerde artikelen
Human Fascination carpet tiles - take the world inside!
DESSO Human Fascination tapijttegels - take the world inside!

Human Fascination is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie van Tarkett en eert niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de kwetsbaarheid ervan.

DESSO Human Fascination : Granite tapijttegels
DESSO Human Fascination: Granite

Onze DESSO Granite tapijjttegels hebben een gelijkenis met de ruwe en onvoorspelbare texturen van een vulkanische aarde. Ontdek de volledgie collectie en raak geÏnspireerd door de ongekende schoonheid

Tarkett DESSO Human Fascination Breccia tapijttegels
DESSO Human Fascination: Breccia

Ontdek onze DESSO Breccia collectieL een frisse en energierijke tapijttegel, geïnspireerd door de kracht en duurzaamheid van marmer en ruige rotsen. Raak gefascineerd door de natuur.

Tarkett DESSO Human Fascination Arable tapijttegels
DESSO Human Fascination: Arable

Raak geïnspireerd door het deel van de wereld waar natuurljike landschappen en menselijke interventie samenkomen. Ontdek onze DESSO Arable collectie en neem een kijk in de toekomst.