DESSO Human Fascination: Arable

DESSO Human Fascination: Arable

De welvingen van de aarde spreken boekdelen en ik heb ze overal gehoord. De zon vormt mijn huid en mijn voeten zakken zachtjes in de bodem weg. Deze oude lijnen bevatten wijsheid. Elke zandkorrel een tijdcapsule, elke rots een herinnering en een korte blik in de toekomst.

De antwoorden op veel levensvragen liggen in de natuurlijke wereld en het ontwerp voor de DESSO Arable-tapijttegelcollectie is eveneens in deze oude wijsheid geworteld. De Arable-tapijttegels, met eeuwenoude veldlijnen en zonovergoten agrarische landschappen als inspiratiebron, herinneren ons aan die plek waar natuurlijke landschappen en menselijke interventie samenkomen, de velden waar we de natuurlijke wereld hebben leren kennen en waar elk groepje bomen en elke voetstap een verhaal vertellen. Een kleurenpalet met tien warme en koele tinten vormt een afspiegeling van de klei en het grijs, blauw en beige van ons agrarische verleden en onze toekomst. De tweekleurige tapijttegels roepen een gevoel op van weidse, open vlakten en hun weelderige textuurpatroon haalt deze grote open ruimte bij u naar binnen.

voorgestelde collecties
Gerelateerde artikelen
Human Fascination carpet tiles - take the world inside!
DESSO Human Fascination tapijttegels - take the world inside!

Human Fascination is de nieuwste toevoeging aan de DESSO Carpetecture®-familie van Tarkett en eert niet alleen de diversiteit van de natuur, maar ook de kwetsbaarheid ervan.

DESSO Human Fascination : Granite tapijttegels
DESSO Human Fascination: Granite

Onze DESSO Granite tapijjttegels hebben een gelijkenis met de ruwe en onvoorspelbare texturen van een vulkanische aarde. Ontdek de volledgie collectie en raak geÏnspireerd door de ongekende schoonheid

Tarkett DESSO Human Fascination Breccia tapijttegels
DESSO Human Fascination: Breccia

Ontdek onze DESSO Breccia collectieL een frisse en energierijke tapijttegel, geïnspireerd door de kracht en duurzaamheid van marmer en ruige rotsen. Raak gefascineerd door de natuur.

Tarkett DESSO Human Fascination Arable tapijttegels
DESSO Human Fascination: Arable

Raak geïnspireerd door het deel van de wereld waar natuurljike landschappen en menselijke interventie samenkomen. Ontdek onze DESSO Arable collectie en neem een kijk in de toekomst.

DESSO Human Fascination: Flores tapijttegels
DESSO Human Fascination: Flores

Ontdek de rijke diversiteit van de flora van onze planeet met onze DESSO Flores tapijttegel collectie. Als onderdeel van onze Human Fascination collectie brengt Flores leven en energie.