Denim vloerkleed in uw interieur

Denim vloerkleed in uw interieur

Denim past in verschillende interieurs

Een vloerkleed in uw interieur heeft verschillende voordelen. Een vloerkleed zorgt voor een betere akoestiek, is eenvoudig te vervangen en geeft persoonlijkheid aan het interieur. Waar vloerbedekking vaak wordt gekozen als een neutrale basis van het interieur, kan een vloerkleed net die unieke twist geven. Met DESSO Denim geeft u het interieur een stoere 'jeans look' en tegelijkertijd kiest u voor een duurzaam tapijt. Lees meer over deze collectie in dit artikel.

DESSO Denim tapijt op maat Tarkett

Ons DESSO Denim vloerkleed past in verschillende interieurs

Een stoer, industrieel interieur is erg populair. Beton, baksteen, hout en metaal zijn niet weg te denken uit een industrieel interieur. Net als dat jeans bijna met alle kleding gecombineerd kan worden, past ook denim in vrijwel elk interieur. Denim in het interieur oogt creatief en informeel, en geeft een bijzondere energieke look.


Een denim eyecatcher zoals een denim vloerkleed, combineert perfect met de ogenschijnlijk onbewerkte basismaterialen en kleuren. Denim heeft een ruige look met textuur, waarbij de uitstraling van uw interieur een stoer element (erbij) krijgt. In een industrieel interieur zal een denim kleed een comfortabel element toevoegen, waar het in andere interieurs juist een fris en stoer element toevoegt. De vloerkleden worden zowel in huis als bij projecten toegepast. 

Bekijk de verschillende afwerkingsmogelijkheden

De DESSO Denim collectie is beschikbaar als kamerbreed tapijt en vloerkleed op maat. Naast de standaard afwerkingen van een vloerkleed op maat, heeft de DESSO Denim vier extra afwerkopties. Het DESSO Denim vloerkleed op maat is dus beschikbaar met een blinde bandering, gefestonneerd, een denimband, een gerafelde denim band, een vilten band en een gestikte denim band.

DESSO Denim tapijt op maat Tarkett

Met een DESSO Denim vloerkleed kiest u voor stoer én duurzaam

Desso Denim is gemaakt van 100% gerecyclede garens, inclusief oude visnetten die uit de oceaan zijn geborgen. Goed voor het milieu en goed voor intensief gebruik in en om het huis. Dit duurzame vloerkleed  kunt u bijvoorbeeld gebruiken om trap, kantoor of thuiswerkplaats aan te kleden. Het onregelmatige effect van de lusstructuur versterkt het doorleefde karakter van het vloerkleed en is dankzij het gemengde effect erg praktisch.

Meer informatie ?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de DESSO Denim collectie? Neem contact op met uw Tarkett contactpersoon of bel naar het algemene nummer +32 52 262411

Toch liever  via e-mail?

Mail voor meer informatie naar info.be@tarkett.com of neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.