De traditie van authentieke, exclusieve, natuurlijke en duurzame parketvloeren

De traditie van authentieke, exclusieve, natuurlijke en duurzame parketvloeren

De parketvloer van 2020: modern en modulair

Dit jaar pakken we uit met nieuwe, moderne dessins in onze collectie houten vloeren. Maak kennis met ons nieuwe, modulaire designconcept dat het klassieke visgraatpatroon nieuw leven inblaast: Segno.

Segno brengt het klassieke visgraatparket terug in een nieuw, modern jasje. Neem de creatieve touwtjes in handen en ontwerp zelf uw parketvloer met een eigen, uniek patroon. Dankzij de combinatie van uitzonderlijke kwaliteit, hoogwaardige afwerkingen en modulaire technologie zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos.

Moderne, modulaire houten visgraatvloeren - Segno

Met de vijf beschikbare kleuren van het unieke Segno-concept, van donkere bruintinten tot subtiele kleurnuances, ontwerpt u zelf een vloerpatroon waarmee uw ruimte helemaal tot leven komt. 

Parketvloer geschikt voor woonkamer, slaapkamer...

Geef uw interieur een make-over met verschillende houtpatronen en kleuren

De Segno-collectie kan op talloze manieren worden geplaatst, van een traditioneel visgraatparket tot de meest persoonlijke ontwerpen. Creëer zelf een waaier aan mogelijke patronen door verschillende kleuren te mengen en de linkse en rechtse planken op verschillende manieren te combineren. Door de specifieke hoeken en patronen van de planken zien de details en texturen van het hout er levensecht uit en krijgt u een prachtig, dynamisch visueel effect.
Laat uw verbeelding spreken en leef u uit met het modulaire concept!

Download ons 'Receptenboek' om te schatten hoeveel planken u nodig hebt om een visgraat- of ander patroon te creëren door verschillende houttinten te combineren (voor een ruimte van 20 m²).

Onze parketvloeren: gemaakt met gevoel

Al onze houten vloeren combineren authentieke traditie met exclusiviteit en duurzaamheid – en dat in verschillende stijlen en tinten. Houdt u van pure, subtiele en rustgevende tinten, een vintage uitstraling of een gedurfde designlook? Onze parketcollectie past zich aan elke stijl aan.

Ontdek nieuwe 2020 Noble parket designs

Naast de nieuwe Segno-collectie brengen we dit jaar nieuwe kleuren uit die de NOBLE-collectie aanvullen en opfrissen. Zo herinterpreteren we samen de traditionele parketvloer naar een modern, modulair concept.

Vierkante, visgraatontwerpen beschikbaar

Dit jaar kozen we voor het thema 'New York', dat meteen duidelijk wordt in onze twee nieuwe dambordpatronen voor parketvloeren.

Noble Oak Bronx vult het kleurenassortiment van de collectie aan met een stijlvolle grijstint. Voor Noble Oak Brooklyn gebruikten we dan weer een van onze populairste kleuren.


Met deze twee prachtige nieuwe dessins tilt u uw interieur naar een hoger niveau! 

Afbeeldingengalerij

voorgestelde collecties