De nieuwe en verbeterde Essential vinylvloercollectie!

De nieuwe en verbeterde Essential vinylvloercollectie!

Essential is onze heterogene vinylvloercollectie voor onbeperkt comfort en met een ruime keuze aan motieven. De collectie is geschikt voor zowel druk bezochte gemeenschappelijke ruimtes als voor ontspanningsruimtes. Nieuwe designs, keuze uit alle formaten én akoestische en compacte uitvoeringen: de Essential collectie heeft alles in huis om te voldoen aan de behoeften van jouw project.

De Essential vinylvloeren zijn nu ook verkrijgbaar in een compacte uitvoering.

Tapiflex Essential is de akoestische uitvoering van de collectie met een ongeëvenaarde geluidsreductie van 20 dB en een goed loopcomfort. Akoestisch comfort is essentieel in ruimtes zoals scholen om het concentratievermogen te verhogen en stress te verminderen, en zo het leerproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Acczent Essential is de compacte uitvoering met een weerstand tegen restindrukken van 0,02 mm. De Essential collectie heeft alles in huis om te beantwoorden aan de technische vereisten van jouw project. Essential is uiterst geschikt voor commercieel en semicommercieel gebruik, vooral in het onderwijs, de ouderenzorg en in wooncomplexen.

De Essential collectie is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen en 42 motieven.

Met akoestische en compacte vloeroplossingen beschikbaar in rollen, tegels of planken biedt de Essential collectie tal van mogelijkheden om mooie ruimtes te creëren. Daarbovenop zijn de Essential vinylvloeren nu verkrijgbaar in 42 motieven, waarvan 90 % nieuwe, voor een ruime keuze aan interieurmogelijkheden. 

Essential vloertechnologie, speciaal voor jou.

Onze Essential collectie biedt niet alleen onbeperkt comfort maar ook ongeëvenaarde prestaties:

  • Geluidsreductie met 20 dB (Tapiflex Essential)
  • R9/R10-slipweerstand
  • 100 % ftalaatvrij
  • Nieuwe matte afwerking

voorgestelde collecties