Crèche Kojsko

Crèche Kojsko

2018 | Kojsko, Slovenië

Afbeeldingengalerij

Linoleum van Tarkett staat op de markt bekend als een van de meest natuurlijke, duurzame vloeren. Het product bestaat al meer dan 150 jaar en wordt gekenmerkt door uitzonderlijke schoonheid, comfort en duurzaamheid. In de kleuterschool in Kojsko, die is opgenomen in het netwerk van "gezonde kleuterscholen" in Slovenië, hebben ze precies om de genoemde redenen voor deze vloer gekozen.

Propere en comfortabele vloeren dragen bij aan een betere leeromgeving, ongeacht de leeftijd. Bij Tarkett werken we aan het ontwikkelen van vloeroplossingen die zijn afgestemd op het ontwerp en de functionaliteit van verschillende ruimtes binnen onderwijsinstellingen, zoals klaslokalen, sporthallen en laboratoria.

De Veneto xf² ™ (2,0 mm) collectie is gemaakt van 94% natuurlijke en ruwe materialen en is verrijkt met traditionele marmerpatronen in levendige en rijke kleuren. Linoleum van Tarkett is de eerste vloer ter wereld die het Cradle to Cradle®-certificaat ontvangt voor een duurzame aanpak in het productieproces.

Voorgestelde collectie

Omschrijving

Een gezonde en duurzame leefomgeving is van essentieel belang voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom werd er bij het ontwerpen van deze crèche voor Linoleum van Tarkett gekozen.

Architect/ Ontwerper

Mitja Skubin

Plaatser

Kemoplast

Segment

Categorieën