CHM Mouscron

CHM Mouscron

2019 | Moeskroen, België

Afbeeldingengalerij

De infrastructuur van het ziekenhuis CHM in Moeskroen is ontstaan door samenvoeging van CHM en Le Refuge tot één site.
De nieuwe gebouwen zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen CHM, AAVO Architects en de aannemers.
Voor de bevloering opteerden de architect en de bouwheer voor de IQ Granit en de IQ Toro.
Met de Floorcraft Design Service werd een persoonlijk ontwerp gerealiseerd.


iQ Granit -

iQ Granit is ontworpen voor onderwijs- en gezondheidszorgfaciliteiten en biedt uitstekende prestaties met de beste life-cycle costs. Door het klassiek ontwerp in een ontzettend breed kleurenpalet van 62 kleuren, is deze flexibele vinylvloer gemakkelijk af te stemmen op uw school of ziekenhuis. iQ Granit biedt zowel extreme duurzaamheid als superieure vlekbestendigheid en slijtvastheid voor alle gebieden met zwaar verkeer.


iQ Toro

De geleidende pvc-vloer iQ Toro SC is ideaal voor ruimtes die een optimale weerstand moeten bieden aan een veelvuldig gebruik en intensief verkeer (clean room, operatiekwartieren, radiologie, informatica, elektronica ...). De vloer wordt beschermd met een polyurethaanbehandeling met fotoreticulatie waardoor het oppervlak via polijsting kan worden gerenoveerd. Dit voorkomt dat micro-organismen op de pvc-vloer tot ontwikkeling kunnen komen. De vloer is beschikbaar in een twaalftal verschillende kleuren.


Floorcraft Design Service
In elk gebouw kan de vloerbedekking grote invloed hebben op de uitstraling en de sfeer van de hele omgeving. De FLOORCRAFT Design Service helpt ontwerpers, architecten, planners en eigenaars het maximale uit de creatieve mogelijkheden te halen. Deze service biedt een vrijwel onbeperkt scala aan magnifieke effecten en opvallende concepten. Ontwerpen die uw verbeeldingskracht in werking zetten en in de werkelijkheid omzetten.
 

voorgestelde collecties

Omschrijving

De nieuwe gebouwen zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen CHM, AAVO Architects en de aannemers.

Architect/ Ontwerper

AAVO Architects

Segment

Categorieën