Accent Business Park Roeselare België

2017

Gebruikte collecties

B2AI - Accent Business Park Roeselare

Kantooromgeving

B2Ai is een multidisciplinaire architectuurgroep met ateliers in Brussel, Gent, Roeselare en Lille. Voor zijn eigen kantoren in het Accent Business Park Roeselare koos B2Ai de tapijttegel DESSO Jeans

  • ONTWERPER/ARCHITECT

    B2Ai

  • GEBOUWEIGENAAR

    B2Ai

  • AANNEMER

    Delaere Decor

©B2Ai         ©Bart Heijnens

B2Ai is een multidisciplinaire architectuurgroep met ateliers in Brussel, Gent, Roeselare en Lille. Voor de 120 medewerkers is architectuur geen doel op zich. B2Ai analyseert in architecturaal, sociologisch, en economisch opzicht hoe mensen een ruimte beleven. De basis voor de ontwerpen zijn de mensen die in en om de gebouwen wonen, leven en werken. De ateliers en de engineering zetten hun vakkennis in om voor de meest complexe projecten een realistisch en mensgericht ontwerp voor te stellen.

Voor zijn eigen kantoren in het Accent Business Park Roeselare koos B2Ai de tapijttegel DESSO Jeans Original kleur 9021 van Tarkett.

De nieuwe tapijttegel Jeans is stijlvol en trendy en geeft diepte aan eigentijdse inkttinten. Voor veel mensen staat denim voor comfort en persoonlijke stijl, het archetype van een kledingstuk. De onregelmatige aard van Jeans geeft karakter en een gevoel van identiteit aan een ruimte. Daarmee kunnen ruimten worden gecreëerd waar mensen zich op hun gemak kunnen voelen, kunnen samenwerken, focussen en ontspannen. Jeans is gemaakt van 100% gerecycled ECONYL® en is verkrijgbaar met een EcoBase™-tapijtrug die verwerkte kalk bevat; het is de duurzame tapijtcollectie bij uitstek voor dynamische kantoren overal ter wereld.