Tarkett | Aquasens wetroom concept

Aquasens: geef uw wetroom een luxueuze upgrade

Ontwikkeld voor veiligheid en welzijn

Verbeter het comfort, de veiligheid en het welzijn van patiënten en bewoners met onze vernieuwde wetroom-collecties waaronder Aquasens. Met stijlvolle, natuurlijke designs bieden wij een complete oplossing bestaande uit brandwerende wanden, antislip vloeren en een volledig assortiment accessoires en installatietools. Dit garandeert een waterdichte, hygiënische omgeving die gemakkelijk te onderhouden is. Onderbouwd door jarenlange expertise ondersteunen deze oplossingen u bij het creëren van ruimtes die de natuur naar binnen halen en het welzijn bevorderen.

Designs om het welzijn te bevorderen

Maak weer verbinding met de natuur en de buitenwereld door ruimtes te ontwerpen die het welzijn bevorderen en de herstellende kracht van de natuur benutten.

  • Uitgebreid palet van 64 designs, geïnspireerd
  • op natuurlijke elementen
  • Elegante accessoires voor een verfijnde afwerking
  • Goedgekeurde dementievriendelijke designs

XXL designs voor een ontspannende ervaring

De drie panoramische XXL decors bieden een meeslepende ervaring om ontspanning te stimuleren en gebruikers een gevoel van welzijn te geven.

De decors moeten horizontaal worden geplaatst voor oneindige en naadloze herhaling (tot 35 m lang).

Laat u inspireren

Om u te helpen inspirerende natte ruimtes te creëren, heeft ons ontwerpteam verschillende kant-en-klare ontwerpen samengesteld. De Mix & Match gids kunt u hier downloaden. 

Veilige, hygiënische en comfortabele natte ruimtes

 

Om het dagelijks gebruik van natte ruimtes voor patiënten, personeel en bewoners aangenaam en veilig te maken, biedt Aquasens een geïntegreerde oplossing voor volledig afgesloten doucheruimtes en natte zones.

  • Antislip vloeren: klasse C blootsvoets, R10 met schoenen.
  • Uitgebreid assortiment veiligheidsoppervlakken: noppen, gripdeeltjes of antislip reliëf.
  • Vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken dankzij speciale reliëfs en PU-beschermlagen.
  • Zeer resistent tegen bacteriën: getest volgens ISO 846 - voorkomt bacteriële groei.
  • Minder naden maken het eenvoudiger om te coven en warm te lassen.

Een volledige oplossing

 

Het realiseren van een volledig waterdichte natte ruimte kan uitdagend zijn. Hoeken, drempels, leidingen en afvoeren veroorzaken vaak openingen waar vocht en vuil kunnen binnendringen.

Tarkett heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van natte ruimtes en biedt de expertise om uw natte ruimte perfect af te dichten, met een gegarandeerd waterdichte en hygiënische afwerking.

Gemaakt in Europa 

De Aquasens-collecties zijn ontworpen met oog voor het milieu en geproduceerd in onze Europese fabrieken. Dit resulteert in een geavanceerd en duurzaam assortiment. Elke collectie is zorgvuldig ontwikkeld om een minimale CO2-voetafdruk te garanderen en kan bijdragen aan groene bouwcertificeringen.

Aanbevolen Collecties

Haal de natuur naar binnen in uw natte ruimtes en creëer een sfeer van welzijn met onze uitgebreide collectie van 64 natuur-geïnspireerde ontwerpen. Deze Aquasens-collectie, compleet met elegante accessoires en dementievriendelijke designs, biedt alles voor een verfijnde afwerking en een rustgevende ambiance dankzij de XXL panoramische decors.

Aquarelle Wall Hfs

Waterdichte en brandwerende vinyl wandbekleding voor gebruik in natte ruimtes. Verkrijgbaar in een reeks zachte kleuren en natuur geïnspireerde ontwerpen.

AquaMultisafe

Vinyl vloeren voor natte ruimtes met een speciale antislip afwerking. Verkrijgbaar in een brede variëteit aan natuurlijke designs zoals hout, beton, marmer en terrazzo.

Granit Safe T.

Duurzame veiligheidsvloer met geïntegreerde antislipkorrels voor natte ruimtes. De door graniet geïnspireerde designs zijn beschikbaar in een selectie van zachte kleuren.

Granit Multisafe

Antislip vinylvloer met noppen die het risico op uitglijden in natte ruimtes helpen voorkomen. Een uiterst duurzame keuze, verkrijgbaar in een reeks zachte kleuren.

Wetroom accessoires

Ontdek alle tools en accessoires voor een waterdichte, hygiënische afwerking. Alles wat u nodig heeft voor optimale bescherming en eenvoudig onderhoud van natte ruimtes.

Lasdraden

Onze lasdraden zorgen voor een stevige bevestiging en garanderen waterdichtheid, wat bijdraagt aan een veilige en duurzame natte ruimte.

Laat u inspireren