Nieuw gamma heterogene PVC vloeren biedt ongeziene mogelijkheden

Nieuw gamma heterogene PVC vloeren biedt ongeziene mogelijkheden

Heterogene modulaire PVC vloeren hebben heel wat te bieden. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van dessins en kleuren. Bovendien is heterogene PVC heel veelzijdig. Het is de ideale vloerbekleding voor de gezondheidszorg, het onderwijs, de detailhandel en de dienstverlenende sector. Met onze nieuwe collectie iD Inspiration Click 55 tillen we onze heterogene PVC vloeren naar een hoger niveau. In dit artikel lees je er alles over!

De kenmerken van heterogene PVC vloeren

We schreven eerder al een artikel over het verschil tussen homogene en heterogene PVC vloeren. Deze laatste bestaan uit verschillende lagen en zijn versterkt met glasvezel. Hun look wordt bepaald door de print en niet door het materiaal zelf (wat bij de homogene tegenhanger wel het geval is). Een doorzichtige slijtlaag en een extra beschermende PUR-laag, die zich op de print bevindt, zorgen voor een duurzame vloer die heel lang meegaat. En dat is geen overbodige luxe in ruimtes met veel passage!

Tal van creatieve mogelijkheden

Heterogene modulaire PVC vloeren vallen onder de noemer ‘soepele vinylvloeren’. Ze staan garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar je kan er ook op het gebied van design allerlei kanten mee uit. Ben je een fan van klassiek , landelijk, modern of vintage? Met heterogene vloeren zit je gebeiteld! Ze komen tot hun recht in combinatie met eender welke interieurstijl. Verder zijn heterogene PVC vloeren verkrijgbaar in allerlei formaten.
Tel hier ook nog eens de eenvoudige plaatsing dankzij het eenvoudige kliksysteem (2-Lock) bij en de onderhoudsvriendelijkheid bij en je weet dat je met heterogene PVC vloeren de juiste keuze maakt.

Het nieuwe iD Inspiration Click 55 gamma

Om te beantwoorden aan de wensen van onze klanten en in te spelen op de allerlaatste trends, gaan we bij Tarkett tot het uiterste. Het nieuwe gamma iD Inspiration Click 55 is daar een perfect voorbeeld van. Wat mag je verwachten? We zetten het even op een rijtje:

  • 22 kleuren (houtmotieven) die geselecteerd zijn uit het bestaande iD Inspiration-gamma.
  • Ideaal voor winkels, hotels en vrijetijdsomgevingen waar mooie ontwerpen er toe doen.
  • De pure PVC transparante slijtlaag van 0.55 mm zorgt voor een uitzonderlijke slijtvastheid en indrukbestendigheid.
  • TopClean XP PUR oppervlaktebehandeling staat garant voor eenvoudig en budgettair onderhoud, en een hoge return on investment.

Voorgestelde collectie