De DESSO Essence collecties, Mix en Match op jouw manier !
De DESSO Essence collecties, Mix en Match op jouw manier !

Gemaakt met veelzijdigheid in het achterhoofd, zijn de slijtvaste en uiterst functionele Essence-collecties ontworpen om naadloos op mekaar aan te sluiten. Alle collecties van de Essence-familie kunnen eenvoudig met elkaar worden gecombineerd om vloeren van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden. Bekijk de collecties en mix en match op jouw manier!

Essence

Essence is een opvallend eenvoudige vloeroplossing met eindeloze creatieve mogelijkheden.    De lussenpolige Essence-tegel fungeert als bouwsteen in een portfolio van 4 tapijtcollecties en  wordt geleverd in 31 krachtige, frisse kleuren, die allemaal ook onderdeel zijn van de Maze-, Structure- of Stripe-serie.  Het zorgt voor een speels experiment en een naadloos eindresultaat. 

Essence Maze

Essence Maze wordt gekenmerkt door een schitterend geometrisch patroon met twaalf mogelijke kleurencombinaties. Het vernieuwde palet is opgebouwd uit acht neutrale tinten, van licht naar donker, en vier kleuraccenten die voor een dramatisch effect zorgen.  Elke optie kan worden gecombineerd met Essence-tegels in een blokkleur en willekeurig worden gelegd voor een verbluffend effect. 

Essence Stripe

Essence Stripe is ideaal voor een commerciële omgeving en voegt een gevoel van jeugdige speelsheid toe aan de Essence-productfamilie dat wordt opgeroepen door het lineaire ontwerp met strepen in verschillende diktes en het verfrissende kleurenpalet. Elk van de twaalf kleuren kan eenvoudig worden gecombineerd met Essence, Essence Maze en Essence Structure.

Essence Structure

Essence Structure heeft een meer organische vormgeving. De ‘stonewashed’ look wordt bereikt door het naast elkaar plaatsen van lichte en donkere tonen. Elk van de twaalf kleuren van Essence Structure kan eenvoudig worden gecombineerd met Essence, Essence Stripe en Essence Maze voor een oneindig aantal uitkomsten. Essence Structure is beschikbaar in twee formaten: 50x50 cm en 100 x 25 cm.

Voorgestelde collectie