Documentatie
Referenties
Ontdek al onze referentiecases
Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.
Meer referentiecases zien?
We hebben ruim 83 referentiecases.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame, circulaire economie die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Artikels over duurzaamheid
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
AirMaster Savera Shade
Selecteer een kleur
Tapijttegels

AirMaster Savera Shade

De DESSO AirMaster Savera Shade-collectie biedt u een inspirerende, flexibele en duurzame manier om de hoeveelheid schadelijk fijnstof in een ruimte aanzienlijk te verminderen. Door deze op te vangen en vast te houden waar ze geen kwaad kunnen doen: onder je voeten. DESSO AirMaster Savera Shade wordt standaard geleverd in plankformaat - een primeur voor het AirMaster-assortiment - DESSO AirMaster Savera Shade is geschikt voor de toekomst: flexibel aanpasbaar en duurzaam.

DESSO AirMaster Savera Shade is ontworpen om te worden gecombineerd met de DESSO AirMaster Savera-collectie. De 6 overgangskleuren van AirMaster Savera Shade passen perfect bij de 6 effe tinten van AirMaster Savera. Met dit assortiment beschikt u over eindeloze combinaties om het beoogde effect te creëren. 

Belangrijkste eigenschappen
Technische- en mileuspecificaties
Producttype: Textiele vloerbedekking
Commerciële gebruiksklasse: 33 Zwaar
Residentiële gebruiksklasse: 23 Zwaar
Quality & environment certifications: ISO 14001
Deling: 1/10"

Totale CO2-voetafdruk (end-of-life recycling)

 4.80 kg CO2/m2/jaar

CO2-voetafdruk van mijn project
Selecteer een design om een ​​staal te bestellen
Vind de AirMaster Savera Shade die aan uw noden voldoet
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Wilt u de CO2-voetafdruk van uw project verkleinen? Bereken de score van uw project met onze calculator en ontdek hoe u die voetafdruk met recycling verkleint.
CO2-voetafdruk berekenen
Tarkett CO2-voetafdrukcalculator voor vloeren

Combineer AirMaster Savera & Savera Shade voor creatieve en praktische vloerontwerpen

Met een veelzijdig palet van 12 warme en koele tinten – 6 AirMaster Savera effen tinten en 6 AirMaster Savera Shade overgangskleuren - beschikken ontwerpers over eindeloze combinaties om het beoogde effect te creëren. AirMaster Savera planken kunnen in verschillende patronen worden gelegd of in combinatie met de vinylvloeren van Tarkett. Ze zijn perfect voor zowel creatieve als praktische vloerontwerpen. Zo kan bijvoorbeeld een zone, een richtings- of afstandsmarkering veel organischer en op een speelse manier worden gerealiseerd.

Duurzaam DESSO AirMaster Savera tapijt in plankformaat

DESSO AirMaster: Clears the Air

Fijnstof is een verzamelnaam voor kleine onzichtbare deeltjes die in de lucht zweven en bepalend zijn voor de luchtkwaliteit in woningen en op werkplekken. De aanwezigheid hiervan wordt rechtstreeks in verband gebracht met gezondheidsrisico’s. Sinds de introductie heeft de AirMaster-technologie zich bewezen op talloze werkplekken en tijdens veeleisende laboratoriumtests. Deze tests hebben aangetoond dat DESSO AirMaster minstens 8 maal effectiever is in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan vlakke vloeren en minstens 4 maal effectiever is dan standaard tapijten.

Duurzaam DESSO AirMaster Shade tapijt in plankformaat
Technische en milieu specificaties

Een duurzame vloeroplossing

DESSO AirMaster Savera en Savera Shade collecties bieden een echt duurzame oplossing. Ze zijn 100% recyclebaar in ons eigen recyclagecentrum, Cradle to Cradle ® Silver-gecertificeerd en vervaardigd van 100% geregenereerd ECONYL ®-garen. De planken worden standaard geleverd met de DESSO EcoBase tapijtrug, die gemiddeld 80% geüpcycled kalk van de lokale drinkwaterindustie bevat.

    Duurzame DESSO AirMaster Savera tapijtplanken
    Begrijp de AirMaster Savera Shade