Documentatie
Referenties
Ontdek al onze referentiecases
Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.
Meer referentiecases zien?
We hebben ruim 83 referentiecases.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid

Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.

De wereld staat voor steeds complexere uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Bij Tarkett zetten we ons in voor een duurzame, circulaire economie die waarde creëert voor iedereen. Klik op onze pagina’s hieronder om meer te lezen over onze aanpak.

Artikels over duurzaamheid
Bij Tarkett is duurzaamheid altijd de basis. Wij zijn toegewijd aan onze drie duurzaamheidspijlers: streven naar een circulaire economie, goede materialen gebruiken en onze impact op klimaatverandering te verminderen. Graag delen wij onze kennis met u! Lees hier al onze artikelen over duurzaamheid.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
iD Mixonomi Jewels
Luxe vinyltegels

iD Mixonomi Jewels

Geïnspireerd door diamantslijptechnieken, is iD Mixonomi Jewels een Floorcraft-collectie met iD Mixonomi modulaire vinyl tegels. Deze sonisch gesneden vloer belichaamt de kunst van precisie en technische verfijning met 12 vormen en 34 kleuren. Elke iD Mixonomi Jewels-vorm bestaat uit verschillende voorgesneden elementen die de mogelijkheden drastisch verruimen. Combineer uw smaak voor kleur en contrasten met uw wens om op te vallen met unieke, op maat gemaakte projecten om uw creativiteit de vrije loop te laten.
Belangrijkste eigenschappen

12 sonisch gesneden vormen om te combineren

Iedere iD Mixonomi Jewels vorm bestaat uit verschillende voorgesneden elementen. Alle vormen kunnen met elkaar worden gecombineerd, behalve de vormen gebaseerd op Square (Cleave, Radiant en Table) en de rechthoekige vorm (Baguette), die alleen met elkaar kunnen worden gecombineerd.

  iD Mixonomi Jewels luxe vinyl tegelvloeren met 12 sonisch gesneden vormen die met elkaar kunnen worden gecombineerd
  Wilt u meer zien?
  iD Mixonomi Jewels luxe vinyl tegels - Preppy Blue - Tarkett
  Bekijk de video over iD Mixonomi Jewels personaliseerbare luxe vinyl tegels die alles uit iD Mixonomi haalt, door gebruik te maken van onze Floorcraft snij- en installatieservice.

  34 opvallende kleuren

  Het schitterende kleurenpalet van iD Mixonomi Jewels heeft het allemaal, van pittige pasteltinten tot subtiele neutrale kleuren. U kunt kiezen voor opvallende tinten met onze krachtige, levendige technicolor of voeg een beetje glans toe aan uw ontwerp met een van onze drie Metallics. Elke iD Mixonomi Jewels vorm is gemaakt van voorgesneden elementen. Elk element heeft een andere kleur, waardoor uw combinatiemogelijkheden aanzienlijk toenomen. Profiteer optimaal van de overvloed aan kleurencombinaties!

   iD Mixonomi Jewels customisable luxury vinyl tile flooring collection

   Ontwerp uw eigen patroon

   Gebruik iD Mixonomi Jewels als een opvallende accessoire in een iD Mixonomi ontwerp, als een basis component in een all-over ontwerp of om een stijlvolle touch te creëren met middenstukken of kamerranden. De online floor designer is een gratis webgebaseerde tool die u helpt bij het ontwerpen van uw eigen vloer. Nadat u uw patroon heeft gemaakt, kunt u deze visualiseren in de kamer van uw keuze en een jpg- of CAD-bestand downloaden van uw ontwerp.

   iD Mixonomi Jewels online floor designer voor het ontwerpen van luxe vinyltegelpatronen
   Begrijp de iD Mixonomi Jewels