Sectoren

Vind het beste product voor uw sector!

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Bekijk onze oplossingen voor vloerbedekking in de gezondheidszorg, ontworpen met patiënten en zorgpersoneel in gedachten.

Vind het beste product voor uw sector!

Comfortabele, schone en duurzame vloeren dragen bij aan beter leren op alle leeftijden. Bekijk vloeroplossingen die zijn ontworpen voor educatieve faciliteiten

Vind het beste product voor uw sector!

We weten hoe belangrijk het is voor een retailer om op te vallen. Ontdek vloeren die de klantervaring verbeteren en bijdragen aan een sterk merkimago.

Vind het beste product voor uw sector!

Vloeren dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers of zakenreizigers. Ontdek vloeren die een vleugje design en comfort van wereldklasse bieden.

Vind het beste product voor uw sector!

De juiste vloerbekleding kan uw huis omvormen tot een echte 'thuis'. Breng uw interieur tot leven en ontdek onze brede selectie kleuren en texturen.

26 Collecties

20 Collecties

7 Collecties

23 Collecties

Vind het beste product voor uw sector!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons ​​brede portfolio van vloeroplossingen die zijn aangepast aan de nieuwe manieren van werken en samenwerken.

Vind het beste product voor uw sector!

Sportevenementen, wellnesscentra en sportscholen bieden een gezonde uitlaatklep voor mensen van alle leeftijden. Bekijk vloeren die zorgen voor veiligheid, comfort en atletische prestaties.

Vind het beste product voor uw sector!

In transport en industrie staan ​​comfort, gemak en veiligheid voorop. Het hebben van de juiste vloer zorgt voor een aantrekkelijke, productieve en schone omgeving.
Documentatie
Referenties
Ontdek al onze referentiecases
Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.
Meer referentiecases zien?
We hebben ruim 30 referentiecases.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
Startpagina Luxe vinyltegels iD Mixonomi Jewels
Luxe vinyltegels

iD Mixonomi Jewels

Geïnspireerd door diamantslijptechnieken, is iD Mixonomi Jewels een Floorcraft-collectie met iD Mixonomi modulaire vinyl tegels. Deze sonisch gesneden vloer belichaamt de kunst van precisie en technische verfijning met 12 vormen en 34 kleuren. Elke iD Mixonomi Jewels-vorm bestaat uit verschillende voorgesneden elementen die de mogelijkheden drastisch verruimen. Combineer uw smaak voor kleur en contrasten met uw wens om op te vallen met unieke, op maat gemaakte projecten om uw creativiteit de vrije loop te laten.
Belangrijkste eigenschappen

12 sonisch gesneden vormen om te combineren

Iedere iD Mixonomi Jewels vorm bestaat uit verschillende voorgesneden elementen. Alle vormen kunnen met elkaar worden gecombineerd, behalve de vormen gebaseerd op Square (Cleave, Radiant en Table) en de rechthoekige vorm (Baguette), die alleen met elkaar kunnen worden gecombineerd.

  iD Mixonomi Jewels luxe vinyl tegelvloeren met 12 sonisch gesneden vormen die met elkaar kunnen worden gecombineerd
  Wilt u meer zien?
  iD Mixonomi Jewels luxe vinyl tegels - Preppy Blue - Tarkett
  Bekijk de video over iD Mixonomi Jewels personaliseerbare luxe vinyl tegels die alles uit iD Mixonomi haalt, door gebruik te maken van onze Floorcraft snij- en installatieservice.

  34 opvallende kleuren

  Het schitterende kleurenpalet van iD Mixonomi Jewels heeft het allemaal, van pittige pasteltinten tot subtiele neutrale kleuren. U kunt kiezen voor opvallende tinten met onze krachtige, levendige technicolor of voeg een beetje glans toe aan uw ontwerp met een van onze drie Metallics. Elke iD Mixonomi Jewels vorm is gemaakt van voorgesneden elementen. Elk element heeft een andere kleur, waardoor uw combinatiemogelijkheden aanzienlijk toenomen. Profiteer optimaal van de overvloed aan kleurencombinaties!

   iD Mixonomi Jewels customisable luxury vinyl tile flooring collection

   Ontwerp uw eigen patroon

   Gebruik iD Mixonomi Jewels als een opvallende accessoire in een iD Mixonomi ontwerp, als een basis component in een all-over ontwerp of om een stijlvolle touch te creëren met middenstukken of kamerranden. De online floor designer is een gratis webgebaseerde tool die u helpt bij het ontwerpen van uw eigen vloer. Nadat u uw patroon heeft gemaakt, kunt u deze visualiseren in de kamer van uw keuze en een jpg- of CAD-bestand downloaden van uw ontwerp.

   iD Mixonomi Jewels online floor designer voor het ontwerpen van luxe vinyltegelpatronen
   Begrijp de iD Mixonomi Jewels