Tarkett

iD Revolution

Luxe vinyltegels
iD Revolution
Belangrijkste eigenschappen
  • 100% recycleerbaar
  • Gemaakt van 83% gerecycleerde en bio-gebaseerde materialen 
  • Ideaal voor intensief gebruik 
  • 12 hout- en steenontwerpen 
  • Bestand tegen slijtage, krassen en vlekken 
"De revolutie begint onder uw voeten." Met iD Revolution introduceert Tarkett de eerste Cradle to Cradle Gold-gecertificeerde modulaire vloerbedekking, gemaakt van gerecycleerde en  bio-gebaseerde materialen. Met behulp van innovatieve grondstoffen is iD Revolution het resultaat van de bewezen expertise van Tarkett op het gebied van materialen en ervaring met het ontwikkelen van duurzame, innovatieve oplossingen. Het is ontwikkeld om te beantwoorden aan de niet-PVC-vereisten van onze klanten.

DE MILIEUVRIENDELIJKE CRADLE TO CRADLE® GOLD GECERTIFICEERDE VLOERTEGELS

Geïnteresseerd in iD Revolution en hoe duurzaam gerichte innovatie ingebakken is in zijn DNA? Lees meer over hoe het is gemaakt en waarom het gecertificeerd is voor Cradle to Cradle® Gold.

iD Revolution eco-friendly Cradle to Cradle® Gold floor tile collection

Tarkett Fusion

Door de fusie tussen Tarkett en DESSO kunnen nu moeiteloos harde vloeren en tapijttegels worden gecombineerd. De combinatie van Tarkett- en DESSO-vloeren biedt, met hun grote verscheidenheid, een lange levensduur en materiaalgezondheid; de juiste vloerbedekking voor veeleisende werkomgevingen.

Tarkett Fusion tapijttegels designvloeren
Technische- en mileuspecificaties
Document
Case studies met iD Revolution
Een samenwerkingsproject voor sociale woningbouw
Een samenwerkingsproject voor sociale woningbouw
Wiltz, Luxembourg

Lees meer over het innovatieve sociale-woningbouwproject in Luxemburg waarbij is gewerkt volgens de principes van de circulaire economie en met Cradle to Cradle®-gecertificeerde Tarkett-producten.

Services