Sectoren

Vind het beste product voor uw sector!

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben bijzondere behoeften als het aankomt op de vloer. Bekijk onze oplossingen voor vloerbedekking in de gezondheidszorg, ontworpen met patiënten en zorgpersoneel in gedachten.

Vind het beste product voor uw sector!

Comfortabele, schone en duurzame vloeren dragen bij aan beter leren op alle leeftijden. Bekijk vloeroplossingen die zijn ontworpen voor educatieve faciliteiten

Vind het beste product voor uw sector!

We weten hoe belangrijk het is voor een retailer om op te vallen. Ontdek vloeren die de klantervaring verbeteren en bijdragen aan een sterk merkimago.

Vind het beste product voor uw sector!

Vloeren dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor vakantiegangers of zakenreizigers. Ontdek vloeren die een vleugje design en comfort van wereldklasse bieden.

Vind het beste product voor uw sector!

De juiste vloerbekleding kan uw huis omvormen tot een echte 'thuis'. Breng uw interieur tot leven en ontdek onze brede selectie kleuren en texturen.

20 Collecties

14 Collecties

2 Collecties

20 Collecties

Vind het beste product voor uw sector!

De definitie van de moderne werkplek is aan het veranderen. Ontdek ons ​​brede portfolio van vloeroplossingen die zijn aangepast aan de nieuwe manieren van werken en samenwerken.

Vind het beste product voor uw sector!

Sportevenementen, wellnesscentra en sportscholen bieden een gezonde uitlaatklep voor mensen van alle leeftijden. Bekijk vloeren die zorgen voor veiligheid, comfort en atletische prestaties.

Vind het beste product voor uw sector!

In transport en industrie staan ​​comfort, gemak en veiligheid voorop. Het hebben van de juiste vloer zorgt voor een aantrekkelijke, productieve en schone omgeving.
Documentatie
Referenties
Ontdek al onze referentiecases
Van het idee tot de realisatie, raak geïnspireerd door Tarkett producten in de markt.
Meer referentiecases zien?
We hebben ruim 30 referentiecases.
Ontdek alle projecten nu!
Inspiratie, design & concepten
Onze onderzoeken
Om met onze vloeren de positieve impact op mens en milieu nog verder te verbeteren, moeten we blijven innoveren. Daarom doen wij op regelmatige basis onderzoeken, met als rode draad “de invloed van het interieur op de eindgebruikers van een ruimte”. Wij publiceren de resultaten in zogenoemde whitepapers en deze zijn gratis verkrijgbaar.
Duurzaamheid
Artikels over duurzaamheid
We willen een positieve impact hebben op mens en planeet. Terwijl we onze vloeroplossingen ontwerpen, produceren en op de markt brengen, streven we ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier te handelen, terwijl we onze klanten bedienen en ondersteunen. Hier vindt u meer informatie over onze benadering van duurzaamheid op basis van drie pijlers: Designing for Life, Closing the Loop en Driving Collaboration.
Over Tarkett
Nieuwsbrief
Blijf altijd op de hoogte van tips&trends, whitepapers, referenties en de nieuwste producten. Schrijf nu in!
Of bekijk onze blogartikelen
Blijf up-to-date met betrekking tot design, interieur, projecten, vloeren en duurzaamheid.
Ontdek de Tarkett Blog
-
  Startpagina Minerale tegels Cementi Click
  Selecteer een kleur
  Minerale tegels

  Cementi Click

  Cementi Click lanceert een nieuwe generatie van materiaal voor architecturale ruimtes, dankzij het click-systeem dat voor de eerste keer wordt gebruikt met minerale tegels. De collectie brengt de authenticiteit van een mineraal materiaal en is geschikt voor drukke verkeersgebieden, zoals hotels, restaurants en winkels. Vier patronen in warm en koel grijs vangen de essentie van kaal beton en inspireren het grafische verhaal van 10 decors en reeks van stenen en houten materiaal effecten. Alle 23 High-Definition ontwerpen zijn gemakkelijk combineerbaar.
  Belangrijkste eigenschappen
  Technische- en mileuspecificaties
  Producttype: Loose-laid panels. Semi-rigid multilayer modular floor covering (MMF) panels with wear resistant top
  Commerciële classificatie: 33 Zwaar
  Velling randen/hoeken: 4 micro vellingkanten
  Soort velling: Micro vellingkant
  Oppervlaktebehandeling: TopCoat
  Selecteer een design om een ​​staal te bestellen
  Vind de Cementi Click die aan uw noden voldoet

  BEKIJK UW PROJECT IN EEN RUIMTE

  Wilt u weten hoe Cementi Click eruitziet in een echte ruimte? Probeer onze Room Visualizer en bekijk de Mineral Tiles-collectie in diverse settingen, zoals de horeca, de retail, openbare gebouwen en meer.

  Technische en milieu specificaties
  Begrijp de Cementi Click