Kies uw landKies uw land
België voor Professionals

Toiletten en badkamer

Illustratie: Tarkett, woning, toiletten, badkamer

Water- en slipbestendig
Hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en onderhouden
Visueel aantrekkelijk, goed loopcomfort

Click

Vinylstroken en tegels (Luxe vinyltegels)

Tarkett LVT Click biedt de perfecte toepassing met de juiste weerstand. Het garandeert een eenvoudige installatie en is voordelig in onderhoud. Kies uit een breed aanbod van mooie en veelzijdige dessins.

Veiligheidsvloeren

Veiligheidsvloeren

Veiligheidsvloeren van Tarkett zijn ideaal voor toepassingen in industrie, detailhandel en transport vanwege de uitstekende prestaties en de voortreffelijke slipweerstand, zowel nat als droog, die de algehele veiligheid verhoogt. De collectie, met een ruim aanbod aan moderne dessins en heldere kleuren, biedt meer reinigings- en onderhoudsgemak dan traditionele veiligheidsvloeren. Als eerste combineert Safetred Spectrum antislipeigenschappen met het gemak van tegels.

Vloeren voor natte ruimtes

Oplossingen voor natte ruimtes

Vloeren, speciaal ontworpen voor gebruik met het complete systeem voor natte ruimtes, inclusief wanden, plinten en accessoires, voor een perfect waterdichte en hygiënische afwerking.

Wanden voor natte ruimtes

Oplossingen voor natte ruimtes

Wanden, ontworpen voor gebruik met het complete systeem voor natte ruimtes, inclusief vloeren, plinten en accessoires, voor een perfect waterdichte en hygiënische afwerking.