Kies uw landKies uw land
België voor Professionals

Slaapkamer

Illustratie: Tarkett, woning, slaapkamer

Comfortabel en geluidsabsorberend
Onderhoudsgemak
Dessins die comfort en welbehagen uitstralen

Laminaat

Laminaat

Om u te helpen de perfecte vloer te vinden, hebben onze ontwerpers een hele reeks nieuwe laminaatvloeren ontwikkeld. De laminaatcollectie van Tarkett bestaat uit de hoogste kwaliteit van authentieke hout- en steenafwerkingen maar ook uit heel originele patronen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala van realistische tot artistieke decors, en de keuze van verschillende breedtes en lengtes maakt het gemakkelijker dan ooit om een opvallend vloerontwerp te maken, volledig naar uw smaak.

ACCZENT CLASSIC

Compacte vinyl - Heterogeen

Een comfortabele oplossing voor een soepel en veilig dagelijks licht commercieel- of thuisgebruik.

Nordic Stabil

Akoestische vinyl - Licht & middelmatig gebruik

Tapiflex Essential

Akoestische vinyl - Intensief gebruik

De optimale balans tussen geluidsreductie en duurzaamheid in een collectie die natuurlijke uitvoeringen biedt als hout en steen, maar ook zachte dessins.

Veneto Sicuro xf² R10

Linoleum xf²

Anti-slip linoleum vloer: combineert de behoefte voor een veilige anti-slip vloer met het schoonmaakgemak van xf².

Acoustic xf²

Linoleum xf²

Geluidsreductie tot 18dB en beschikbaar voor alle Veneto, Style and Etrusco kleuren en designs. Door de nieuwe xf² oppervlakte bescherming is de Tarkett linoleum gladder, heeft een matter uitzicht en een betere performantie.

Compact xf²

Linoleum xf²

Uitgebreide en atrractieve collectie van kleuren en patronen beschikbaar in diverse diktes. Afgewerkt met een xf² oppervlakte bescherming voor extreme slijtvastheid en schoonmaak gemak.

Compact Essenza

Linoleum xf²

Laminaat (intens verkeer)

Laminaat

Een specifiek laminaat aanbod, vooral voor winkels en hotels. Dankzij een versterkte constructie bieden de Welcome producten een top weerstand, bovenop de bestseller decors. Welcome 1233 is speciaal ontworpen voor het meest veeleisende verkeer.

Click

Vinylstroken en tegels (Luxe vinyltegels)

Tarkett LVT Click biedt de perfecte toepassing met de juiste weerstand. Het garandeert een eenvoudige installatie en is voordelig in onderhoud. Kies uit een breed aanbod van mooie en veelzijdige dessins.