Kies uw landKies uw land
België voor Professionals

Veel gestelde vragen

1 - Hoe vind ik het gewenste product?
Via het hoofdmenu op de homepage kunt u op verschillende manieren naar producten zoeken:

  • Op ruimte: selecteer in de navigatiebalk “Oplossingen op ruimte” om producten voor elke gewenste ruimte te bekijken (slaapkamer, thuiskantoor, keuken, badkamer...). U kunt ook spelen met de plattegrond door “Oplossingen voor elke ruimte” te selecteren.
  • Op producttype: selecteer “Al onze producten” om onze gehele productcatalogus te bekijken.

U kunt ook de zoekfuncties gebruiken om de vloer te vinden die het beste aan uw eisen voldoet.

  • Zoeken op trefwoorden – semantisch zoeken naar de gewenste informatie door de hele website
  • Geavanceerd zoeken op product – Hiermee kunt u meer gedetailleerd zoeken door verschillende voorwaarden te selecteren waaraan de vloer moet voldoen (dessin, kleur, krasvastheid etc.).

2 - Kan ik mijn zoekresultaten bewaren tussen twee bezoekjes aan de site?
U kunt nuttige informatie van al uw bezoeken verzamelen en bewaren door uw eigen account in de "Mijn Tarkett"-ruimte aan te maken.

Daarvoor wordt u verzocht bepaalde persoonlijke informatie te verstrekken. Deze informatie wordt door Tarkett uitsluitend intern gebruikt voor het beheren van uw gegevens op de website en voor het verbeteren van uw online-ervaring.

- Raadpleeg de "Privacy- en rechtsverklaring" voor meer informatie.

Telkens als u uw persoonlijke pagina wilt bezoeken, hebt u uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Zodra u zich hebt geregistreerd, kunt u elk gewenst product toevoegen aan uw persoonlijke selectie door te klikken op "Voeg toe aan mijn selectie". De producten worden dan in "Mijn selectie" bewaard, ook als u uitlogt. U kunt ook uw zoekcriteria opslaan, zodat u resultaten van eerdere bezoekjes kunt reproduceren.

3 - Kan ik online producten kopen?
Het is niet mogelijk om vloerproducten van Tarkett direct online te kopen, maar u kunt wel profiteren van diverse hulpmiddelen om tijd te besparen voordat u naar de winkel gaat.

Wanneer u zich registreert voor uw persoonlijke "Mijn Tarkett"-ruimte, hebt u toegang tot diverse instrumenten om de keuze voor uw toekomstige vloer te vergemakkelijken.

"Mijn vergelijking" toont u alle producten die u hebt gekozen tijdens uw bezoeken aan de website.

U kunt ook online stalen bestellen. Ga naar het tabblad "Voeg toe aan mijn bestelling", selecteer de gewenste producten en volg de instructies. Onze verkoopafdeling neemt contact met u op voordat de stalen die u hebt aangevraagd worden verstuurd.

De "Ruimte-ontwerper" laat u zien hoe uw vloer eruit zal zien, door het geselecteerde product te tonen in een virtuele kamer waarvoor u de criteria opgeeft: formaat, kleur van de wanden etc.

4 - Kan ik de website gebruiken om twee producten te vergelijken?
Met “Mijn vergelijking” kunt u elk gewenst aantal producten vergelijken op een groot aantal punten (kleur, dessin, geluidsabsorptie, duurzaamheid, lengte, breedte etc.). Selecteer “Voeg toe aan mijn vergelijking” en uw product wordt automatisch opgeslagen. Selecteer "Mijn vergelijking" om een tabel te bekijken met alle producten die u hebt geselecteerd.

Door "Exporteer mijn vergelijking" te selecteren, kunt u de vergelijkingstabel ook naar een Excel-bestand exporteren.

5 - Hoe vind ik het dichtstbijzijnde verkooppunt?
U kunt de dichtstbijzijnde Tarkett-verkoper vinden door in het “Service en ondersteuning”-menu op de homepage op “Verkoopadressen” te klikken. Selecteer uw land op de kaart, voer uw plaats en postcode in en u krijgt een lijst te zien met de dichtstbijzijnde verkooppunten. 

6 - Kan ik zien hoe een vloer er in een ruimte zal uitzien?
Er zijn op de website verschillende instrumenten beschikbaar om meer informatie over de verschillende vloeren te bekijken.

- Gebruik de “Ruimte-ontwerper” om te zien hoe een vloer eruit zal zien in een ruimte waarvoor u de gegevens aanlevert, zoals formaat, kleur van de wanden etc.

- Onze “Afbeeldingengalerij” op elke productpagina geeft u een globaal overzicht van hoe een vloer er in het echte leven uit kan zien.

7 - Hoe kan ik meer informatie krijgen over Tarketts nieuwe producten en innovaties?
U kunt veel informatie over onze producten vinden door op de homepage of in het "Service en ondersteuning"-menu naar "Pers" te gaan. U kunt zich ook abonneren op de RSS-feed en het laatste nieuws over de door u geselecteerde onderwerpen direct per e-mail ontvangen.

8 - Hoe kan ik informatie delen met een vriend?
U kunt de tab "Delen" boven aan elke pagina gebruiken om die pagina naar een vriend te sturen. U vult het e-mailadres in op het formulier en verstuurt het.

9 - Kan ik afbeeldingen downloaden van de website?
Een ruime keuze aan afbeeldingen in hoge of lage resolutie is beschikbaar om te downloaden via "Pers" op de homepage. Klik daar op de tab "Mediabibliotheek".

10 - Wat moet ik doen als ik het antwoord op mijn vraag niet kan vinden?
Voor meer informatie over onze diensten gaat u op de homepage naar "Contact" en vult u het contactformulier in. Zorg ervoor dat het onderwerp van uw vraag duidelijk is, zodat het bericht meteen aan de juiste expert bij Tarkett kan worden doorgestuurd.