Kies uw landKies uw land
België voor Professionals

TRAININGSCENTRUM in Sedan

Onze Tarkett specialisten worden regelmatig ingezet voor het opleiden, adviseren en ondersteunen van bedrijven en personen bij complexe, technische locatiekwesties overal ter wereld.

Het Tarkett expertisecentrum is een installatie- en onderhoudslaboratorium met als doel het ontwikkelen en goedkeuren van de vloerinstallatietechnieken van Tarkett.

 

Tarkett-opleiding

Of u nu een opleiding wilt bijwonen of uw bestaande vaardigheden wilt verbeteren: Tarkett biedt ruime mogelijkheden om in uw behoeften te voorzien, zoals cursussen voor beginners en gevorderden en stagecontracten voor jongvolwassenen.
 
Voor klanten in het buitenland bieden we op verzoek ook technische opleidingen (producten, installatie, onderhoud etc.) in onze opleidingscentra aan.
Onze opleidingsprogramma’s geven u de instrumenten die u nodig hebt om uw klanten te helpen bij het implementeren van hun omgevingsstrategieën.

 

Referenties

Dhr. Jean M., manager van een decoratiebedrijf:
“In de opleidingen van Tarkett hebben mijn medewerkers de gelegenheid gekregen om te oefenen met het installeren van het doucheconcept. Nu kunnen we op meer locaties werken en onze klanten de correcte installatie in vochtige omgevingen garanderen.”
 
“Dhr. Raphaël S., stagiair bij het Sedan-opleidingscentrum.
“Met de Tarkett-cursus heb ik mijn professionele expertise en de technieken die ik dagelijks gebruik kunnen verbeteren. Ook heb ik waardering voor mijn expertise gekregen, omdat ik aan de eisen voor complexe projecten kon voldoen. Mijn bedrijf en mijn klanten hebben hier als eerste van geprofiteerd en zijn erg tevreden. Ik kan het iedereen aanraden.”