Kies uw landKies uw land
België voor Professionals

Linoville: milieuvriendelijke vloeren

Goede materialen

Bij de productie van linoleum maken we gebruik van materialen die een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens en het milieu. Circulair ontwerpen begint hier: goede materialen worden toekomstige grondstoffen en kunnen dus worden hergebruikt. Tevens is het mogelijk om de goede materialen terug te geven aan de natuur omdat ze bestaan uit biologisch afbreekbare ingrediënten.

Verantwoording

Gedreven door de normen van ons World Class Manufacturing programma voor continue verbetering van de processen, verlagen we onze operationele impact en zorgen we voor behoud van het milieu.

Mensvriendelijke ruimtes

Wij creëren vloeren, ontworpen voor een betere luchtkwaliteit, dat de gezondheid van mensen en het welzijn respecteert. Linoville verbetert de dagelijkse visuele ervaring van mensen, door middel van kleuren en patronen, alsook door akoestiek of comfort.

Re-use

We recycleren bij elke stap van de levenscyclus van linoleum om afval upcycle en -storten te voorkomen. Wij geloven dat producten niet langer een einddatum hebben, maar als grondstof dienen voor de productie van nieuwe producten.

Circulair, ecenomie
Deel