Kies uw landKies uw land
België voor Professionals

De Red Dot Award bekroonde iD Mixonomi collectie

25/04/2017
ID Mixonomi biedt architecten een oneindig aantal creatieve mogelijkheden

Innovatie voor onze klanten

Tarkett streeft naar een innovatieve aanpak van vloerbekleding in alle opzichten: door innovatie oplossingen aan te bieden aan klanten, die echt creatieve en trendvolle ontwerpen opleveren en bijdragen aan een veiligere en schonere omgeving met een duurzame aanpak. Tarkett heeft de afgelopen jaren een groot aantal innovatieprijzen gewonnen. Vandaag wordt aan de nieuwe iD Mixonomi collectie een Red Dot Award uitgereikt voor het uitstekende productontwerp. Deze prijs bevestigt Tarkett's wereldwijde leiding in innovatieve oplossingen voor vloeren.

Wat is de Red Dot Award in product design?

iD  Mixonomi biedt architecten een oneindig aantal creatieve mogelijkheden

De Red Dot Award is een van de meest gewilde kwaliteitsmerken voor mooi design en innovatie. ‘Red Dot Award: productontwerp’ staat dus meer dan ooit voor een van de meest bekende evaluatieprocessen voor Productontwerp-ontwikkeling in de wereld.

Dit jaar ontving Red Dot inzendingen vanuit 54 landen. Al de ingediende producten werden individueel beoordeeld door een onafhankelijke en internationale jury van experten.


De iD Mixonomi Luxury Vinyl Tiles collectie heeft een Red Dot Award gewonnen voor product design door zijn innovatieve designaanpak en creatieve mogelijkheden.

ID Mixonomi: een creatief concept als geen ander

ID Mixonomi biedt architecten een oneindig aantal creatieve mogelijkheden

iD Mixonomi, ontworpen voor architecten en ontwerpers, is een nieuwe Modular Vinyl tegelcollectie die op maat gemaakte interieursferen mogelijk maakt.

Klanten kunnen op maat gemaakte vloersamenstellingen maken - van de tijdloze patronen tot de meest levendige collages - door kleuren en vormen met oneindige combinatiemogelijkheden te mengen.

iD Mixonomi zal beschikbaar zijn vanaf september 2017 voor de EMEA regio.

Deel